Aylık Aile Eğitimi Bülteni

MEB Temel Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan  Aralık Ayı Aile Bülteni yayınlanmıştır.

Okul öncesi eğitim kademesinde uygulanan aile eğitimi ve aile katılımı çalışmalarının amaçlarının gerçekleşmesi, aile eğitimi ve katılımı süreçlerinin sistematik bir biçimde yürütülmesi ile ilişkilidir.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından okul öncesi eğitim kademesine devam eden çocuğu olan ailelere yönelik “Aylık Aile Bülteni” hazırlanmaya başlanmıştır. Söz konusu aylık aile bülteninde her ay için ayrı bir içerik ve ailelere yönelik öneriler yer almaktadır.
Bu kapsamda Bakanlığımız tarafından hazırlanan “Aralık Ayı Aile Bülteni” https://tegm.meb.gov.tr/meb_iys_dosyalar/2023_12/22151008_bultenaralik2023.pdf adresinde yayınlanmıştır. Anne babalarımız bu adresten aile eğitimi bültenlerini inceleyebilecekleri gibi okulumuz web sayfasından da ulaşabilirler.

meb_iys_dosyalar/19/01/766590/dosyalar/2023_12/26162530_aileegitimibulteni.pdf